Din profil

Din profil på appen

Brug tid på at skabe din profilside, så er der større chance for at få et job! 

Dine grundliggende oplysninger, din personbeskrivelse og dit profilbillede kan ses af de familier, vi anbefaler dig til.

Det er dit ansigt ud ad til, og din personlige præsentation har stor betydning for, om en familie vælger netop dig som deres hjælper.

Her får du lidt hjælp til at forstå de funktioner, der er på din profilside på appen

Du finder din profil på appen i menuen nederst på skærmen. Her kan du skrive mere om, hvem du er, tilføje profilbillede, tilføje og redigere de postnumre, du kan arbejde i og meget mere.

Den indeholder alle dine personlige oplysninger, oversigter over samtlige betalinger og fakturaer for dit arbejde, vores betingelser samt vores vejledning til opstartsmøde, som vi anbefaler, at du og familien tager udgangspunkt i første gang, du besøger dem.

jobprofil
Her kan du redigere dine grundoplysninger
Om dig - du kan altid ændre i din beskrivelse
Rediger/tilføj postnumre - du kan tilføje nye og fjerne postnumre
Bankoplysninger
Vejledning til opstartsmøde
Faktura på honorar

Vælg foto

Du kan du tilføje og ændre dit profilbillede. Det er valgfrit om man vil tilføje et billede på sin profil, men det kan være rart, at vores kunder har en ide’ om, hvordan du ser ud!

 

Rediger profil

Her kan du redigere dine grundoplysninger; e-mail, adgangskode, navn, fødselsdato, adresse og mobilnummer.


Om mig

Du kan ændre i din ansøgningstekst når som helst. Vi anbefaler, at du bruger tid på at gøre beskrivelsen af dig så fin, du kan. 

Ideer til, hvad beskrivelsen kan indeholde kunne være lidt om; dig som menneske, din livssituation med familie, venner, kæreste eller andet, om du er i uddannelse, job, pensioneret eller ledig, hvorfor du gerne vil arbejde som familiehjælper, din erfaring med husligt arbejde og/ eller børn, pasning, lektiehjælp eller andet.


Eksempel på tekst: ”Om mig” 

Mit navn er Hanne, og jeg er 46 år. Jeg udadvendt, ansvarlig og smilende. Jeg har styr på rengøring og andet husligt arbejde og elsker at arbejde sammen med børn…. osv.

Dine bankoplysninger

Her registrerer du dine bankoplysninger. Vi bruger dine kontooplysninger til at udbetale dit honorer/løn fra familie, du arbejder hos. Før du kan søge et job, skal du først indtaste dine kontooplysninger. Det er derfor vigtigt, at du husker det.


Samlede udbetalinger

Vi har sørget, at du hele tiden kan overskue dine udbetalinger, så du altid ved, om du har fået betaling for dit arbejde, og hvor meget du i alt har fået udbetalt.

Denne funktion kan med fordel benyttes til at indberette din indkomst.


Betalinger

Alle dine timerapporter fremgår under betalinger, som vises her, når de er betalt af den familie, du har arbejdet hos. 


Faktura på honorar

Her finder du en kopi af samtlige af dine fakturaer, som vi på dine vegne sender til familien.


Time2helps betingelser og honorar for familiehjælpere

Læs og genlæs gældende betingelser for at benytte vore app og arbejde som familiehjælper via Time2help. Her finder du timepris/lønsatser samt alle de vigtige informationer, du skal kende og have læst for at være familiehjælper.


Vejledning til opstartsmøde

Vi har lavet en vejledning til opstartsmøde/samtale, som vi anbefaler, at du gennemgå, når du skal møde en kunde/familie første gang. Her kan du også tage notater efter behov.


Log ud

Du kan selvfølgeslig altid logge ud af din profil! Vær opmærksom på, at du ikke sletter din profil ved at logge ud. Ønsker du at slette din profil, bedes du udfylde vores skema her.

Copyright © 2020 Time2help ApS