Time2helps betingelser og løn/honorar for familiehjælpere

Følgende beskriver de generelle betingelser for personer, der arbejder selvstændigt som familiehjælper

via Time2helps formidlingsservice og gør brug af Time2helps app "Time2help - søg job her". 

 

Intro

Time2help skaber og formidler det rette samarbejde mellem dig, der har brug for et meningsfuldt og trygt fritidsjob,

og en familie, der har brug for hjælp til serviceopgaver i hjemmet.n Begrebet ”familie” svarer til en hustand og dækker

over alle de forskellige personer, der søger efter service i hjemmet; børnefamilier, enlige, ældre mv.

Det er vores mål at hjælpe dig med at finde et job hos en sød familie, hvor du kan indgå som en vigtig og loyal ressource i en travl hverdag,

hvor tiden ofte er knap. 

Vi finder et job til dig - og skaber således et samarbejde mellem dig som familiehjælper og en familie samt administrerer betaling for udført arbejde, så det er nemt og trygt at have et fritidsjob.


For at imødekomme og udføre denne service har vi udviklet vores Time2helps app, der gør det nemt og sikkert at arbejde som familiehjælper hos os.

Alle funktioner er samlet på et sted: Oprettelse af profil, søgning efter job og præsentation af vores familier, kommunikation med familie og Time2help samt fakturering og betaling for dit arbejde.


Hvad er en familiehjælper?

Som familiehjælper forstår og respekterer du det store ansvar, det er at være en vigtig del af en families hverdag. Det forventes ligeledes af familien, at du behandles med respekt og ordentlighed. Vores hjælpere har alle aldre - du er dog mindst fyldt 14 år - her er det dit engagement og din indsats, der er det vigtigste.

 

Time2help forventer at:

  • du er engageret, ærlig, smilende, omhyggelig og pligtopfyldende. 
  • du evner at gøre rent og udføre andre huslige opgaver.
  • du finder glæde i at arbejde med børn og har mod på at hjælpe med lektier/skolearbejde.
  • du altid gør dit bedste og møder stabilt til aftaler.
  • du er indstillet på at blive i dit job i en længere periode - gerne min. 6 måneder.


Hvilke arbejdsopgaver har en familiehjælper?

Dine opgaver bestemmes af familien og aftales direkte med dem på et kort opstartsmøde. Arbejdsopgaverne kan være alle de opgaver, som er med til at gøre en families hverdag nemmere. 

Det kan være hjælp til rengøring og andet husligt arbejde herunder støvsugning, aftørring af flader, rengøring af badeværelser, gulvvask, vasketøj, madlavningog andet. Det kan være hjælp til at hente i institution eller skole, passe, lege og hygge med familiens børn. Det kan være hjælp til lektier og faglig omsorg.

 

Hvor mange timer arbejder en familiehjælper?

Time2help formidler kun længerevarende relationer, hvor du arbejder min. 2 timer 1 gang om ugen hos den samme familie. Det er muligt at have job hos flere familier.

 

Hvad er Time2help?

Time2help er et formidlingsbureau og er ikke ansvarlig for de uoverensstemmelser, der måtte opstå imellem dig og en familie. Time2help bærer ikke noget ansættelsesansvar. 

Som familiehjælper arbejder du selvstændigt som freelancer tilknyttet vores formidlingsservice. Time2help formidler alene kontakten mellem dig og en familie og administrerer opkrævning af betaling for udført arbejde på vegne af dig som familiehjælper samt viderebetaling til dig fra familien. 

 

Time2helps hjælper-app

For at du kan søge job og arbejde som familiehjælper via Time2help, skal du downloade vore hjælper-app på din telefon. Du kan hente den gratis på Google Play eller i App Store, hvor du normalt downloader dine apps.

 

Hvordan foregår det?

Når du har installeret appen på din telefon, kan du oprette din profil. Her skal du skrive, hvem du er, evt. erfaring og ikke mindst hvorfor, du ønsker at arbejde som familiehjælper. Du skal også skrive, ALLE de postnumre, du kan arbejde i. Vi anbefaler, at du ikke bruger for lang tid på transport.


Når vi har en familie, der søger efter en hjælp, fremgår jobbet på din app under ”Nye jobmuligheder”. Her kan du læse lidt om familien, se afstand til deres bopæl, antal timer og om arbejdet generelt passer ind i dit liv og dine ønsker. 


Hvis du vælger at søge jobbet, skal du trykke på linket ”Søg jobbet hos familien”. Familien modtager herefter en besked om, at du er interesseret. 

Vi har forhåndsskrevet en besked fra dig til familien, som familien modtager på deres app, når du har søgt et job.

 

Straks efter du har søgt et job hos en familie, skal du gå til siden ”Aftal møde hos familien”. Her SKAL du skrive med familien og aftale et tidspunkt, hvor du kan besøge dem til et kort opstartsmøde. I skal således selv aftale nærmere og skrive sammen på din app under ”Beskeder/Skriv besked”. 

Du er ikke forpligtet til at tage jobbet. Det samme gør sig gældende for familien. Familien skal acceptere jeres aftale på deres familie-app, hvorefter I kan begynde samarbejdet.

 

Vejledning til opstartsmøde

Time2help anbefaler, at I på opstartsmødet benytter vores ”Vejledning til opstartsmøde”, så I husker at gennemgå alle vigtige detaljer i forbindelse med opstart af et samarbejde. Vejledning finder du under ”Profil”.

 

Hvordan får du betaling for dit arbejde hos en familie?

Vælger du at starte et samarbejde med en familie via Time2help, skal du udfylde en timerapport hver gang, du har arbejdet. Det gør du under ”Timerapport” på din app, hvor du skal indtaste dato og klokkeslæt med til og fra. Timer indberettes og afregnes per nærmeste 15 minutter.


Vi sender en faktura på dit honorar til familien fra dig og opkræver betaling for dit arbejde på baggrund af de timerapporter, du indberetter på din app. 

Du modtager betaling for dit arbejde fra familien hver uge, såfremt familien har godkendt og betalt for timerne. Du modtager altid en kopi af fakturaer på e-mail og på din app under ”Profil”, så du nemt kan overskue din indkomst.

 

Honorar - din løn fra familien

Betaling for dit arbejde og dit timehonorar er differentieret efter alder. Du modtager ikke feriegodtgørelse for dit arbejde, når du arbejder selvstændigt som freelancer via Time2helps formidlingsservice.


Løn/honorar per time

- 14 årige:       60 kr. 

- 15 årige:       65 kr.

- 16 årige:       70 kr.

- 17 årige:       75 kr.

+18 årige:       110 kr.

 

SKAT

Du er selv ansvarlig for at indberette din indkomst til SKAT. Vejledning kan findes på www.skat.dk. Din indkomst fremgår af dine fakturaer.

 

Cpr.nr.

Hvis familien ønsker at gøre brug af deres servicefradrag, er du forpligtet til at oplyse dit cpr.nr. til familien, såfremt de beder om det.

 

Aflysning og opsigelse af aftale

Aflysning bør ske senest 24 timer før aftalt tid. Ved sygdom bør du senest aflyse samme dag inden kl. 7.00. Du bør overholde aftaler og varsle ændringer i passende tid. Du bør opsige aftalen med min. 14 dages skriftlig varsel til den familie, du hjælper til hos. 

Du kan til en hver tid søge efter et nyt eller flere jobs på din app under ”Nye jobmuligheder”.


Forsikring

Det er henholdsvis familiens eller familiehjælperens egen forsikring, der gøres brug eksempelvis ved uheld og dækning af ødelagte genstande.


Hvornår får du et job?

Time2help kan ikke garantere et dig et fritidsjob, men arbejder målrettet på at hjælpe så mange som muligt. 

Du skal holde øje med de jobmuligheder, der løbende kommer på din app under ”Nye jobmuligheder”. Du får en meddelelse på din app, når vi har en familie, der søger hjælp, i de postnumre, du har indtastet på din profil.


Hvordan sletter jeg min profil?

Såfremt du ønsker at slette din profil, skal du udfylde og sende vores formular  via dette link:

"Ønsker du at slette din profil?"


Kontakt

Time2help ApS, Svanevej 15a, 8240 Risskov CVR. : 38692607.

Vi kan kontaktes ved at skrive en besked på din app i beskedsystemet eller på kontakt@time2help.dk

Alle henvendelser besvares hurtigst muligt.


E-mail, nyheder, forespørgsler, opdateringer og vigtige informationer

Når du downloader Time2helps app og opretter en profil, accepterer du samtidig, at vi kan sende dig beskeder på din app og e-mails med nyheder, forespørgsler, opdateringer og øvrige vigtige informationer.


Accept

Ved download og brug af Time2helps app for familiehjælpere og ved indgåelse af samarbejde med en familie formidlet af Time2help, accepterer du samtidig de generelle betingelser for familiehjælpere, der arbejder selvstændigt som familiehjælper via Time2help formidlingsservice og gør brug af Time2helps app

"Time2help - søg job her", der er beskrevet i nærværende dokument.

Time2help forbeholder sig ret til løbende at ændre betingelser uden varsel. Senest opdateret juni 2020

#

Copyright© 2020 Time2help ApS - CVR: 38692607